Pand huren Duiven

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Voordelig een pand huren nabij Duiven

Een pand als werkruimte komt u huren bij OC de Pelikaan in Zevenaar, nabij Duiven! U bent bij ons voorzien van alle gemakken. Uw huurprijs is all-in berekend, dus u staat aan het einde van de maand niet voor verrassingen. Bij ons vindt u een professionele kantoorruimte met een gezellige sfeer.

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Er zijn genoeg redenen om een pand te huren in de regio Duiven

Onze locatie heeft de ideale ligging voor uw bedrijfsruimte. Allereerst is ons centrum goed te bereiken via het openbaar vervoer. Wij zijn gevestigd recht tegenover het station van Zevenaar. Alle ondernemers die bij OC de Pelikaan vlak bij Duiven een pand huren, beschikken over een parkeerplek. Dit geldt ook voor uw bezoekers. In ons pand zijn er verschillende extra opties waar u gebruik van mag maken, bijvoorbeeld:

  • Vergaderruimte voor acht personen
  • Presentatieruimte van ca. 60 m2
  • Beamer
  • Sta- en buffettafels

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Fijne extra’s voor een kleine bijdrage

Mocht u een pand bij ons in de omgeving van Duiven huren, dan zijn er nog een aantal voordelen voor u als ondernemer. Voor een klein bedrag per maand wordt uw kantoor door ons schoongemaakt. Op het moment dat u klanten uitnodigt of een presentatie geeft, is er de mogelijkheid om externe catering in te schakelen. Als laatste is er de optie om gebruik te maken van onze telefoonservice. Dit houdt in dat wij telefoongesprekken voor u aannemen of doorschakelen.

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Kom langs in ons professionele en gezellige pand!

In ons ondernemerscentrum vlak bij Duiven hebben we het pand dat u kunt huren als uw werkruimte! Bel ons gerust om een afspraak te maken op 06 – 52 85 59 68. We nemen u mee door het bedrijfspand en nemen alle mogelijkheden met u door!

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)