Pand huren Duiven

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Voordelig een pand huren nabij Duiven

Een pand als werkruimte komt u huren bij OC de Pelikaan in Zevenaar, nabij Duiven! U bent bij ons voorzien van alle gemakken. Uw huurprijs is all-in berekend, dus u staat aan het einde van de maand niet voor verrassingen. Bij ons vindt u een professionele kantoorruimte met een gezellige sfeer.

Er zijn genoeg redenen om een pand te huren in de regio Duiven

Onze locatie heeft de ideale ligging voor uw bedrijfsruimte. Allereerst is ons centrum goed te bereiken via het openbaar vervoer. Wij zijn gevestigd recht tegenover het station van Zevenaar. Alle ondernemers die bij OC de Pelikaan vlak bij Duiven een pand huren, beschikken over een parkeerplek. Dit geldt ook voor uw bezoekers. In ons pand zijn er verschillende extra opties waar u gebruik van mag maken, bijvoorbeeld:

  • Vergaderruimte voor acht personen
  • Presentatieruimte van ca. 60 m2
  • Beamer
  • Sta- en buffettafels

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Fijne extra’s voor een kleine bijdrage

Mocht u een pand bij ons in de omgeving van Duiven huren, dan zijn er nog een aantal voordelen voor u als ondernemer. Voor een klein bedrag per maand wordt uw kantoor door ons schoongemaakt. Op het moment dat u klanten uitnodigt of een presentatie geeft, is er de mogelijkheid om externe catering in te schakelen. Als laatste is er de optie om gebruik te maken van onze telefoonservice. Dit houdt in dat wij telefoongesprekken voor u aannemen of doorschakelen.

Kom langs in ons professionele en gezellige pand!

In ons ondernemerscentrum vlak bij Duiven hebben we het pand dat u kunt huren als uw werkruimte! Bel ons gerust om een afspraak te maken op 06 – 52 85 59 68. We nemen u mee door het bedrijfspand en nemen alle mogelijkheden met u door!

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders