Kantoorruimte Duiven

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Een kantoorruimte in de regio Duiven en Didam

Wilt u een kantoorruimte huren in de regio van Duiven en Didam? OC de Pelikaan is waar u naar op zoek bent! Bij ons in Zevenaar vindt u een kantoor met veelzijdige faciliteiten. Werkelijk alles wat u zich maar wenst als ondernemer is aanwezig. En dat alles voor slechts één vaste maandelijkse prijs. Zo weet u zeker dat u aan het eind van de maand niet met onverwachte kosten zit bij het huren van een kantoorruimte in Zevenaar.

Vele faciliteiten bij het huren van een kantoorruimte nabij Duiven en Didam

Bij het huren van een kantoorruimte in ons bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar profiteert u standaard van enorm veel faciliteiten. Zo is uw kantoor betaalbaar en gestoffeerd, heeft u razendsnel internet, een personenlift, een airco en nog veel meer. Als aanvulling hierop profiteert u van nuttige gratis extra’s, zoals parkeren op eigen terrein, het gebruiken van een vergaderruimte en presentatieruimte en het gebruiken van een beamer en kopieermachine. Bekijk ons overzicht aan faciliteiten om een compleet beeld van de mogelijkheden te krijgen.

Perfect bereikbaar vanuit de hele omgeving

In OC de Pelikaan deelt u kantoorruimtes met enkele bedrijven. Dankzij onze ideale ligging, is OC de Pelikaan goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Wij zijn namelijk gevestigd op industrieterrein Zuidspoor in Zevenaar, recht tegenover het station. Ideaal als u met het openbaar vervoer naar kantoor gaat! Rijdt u toch liever met de auto naar het werk? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Op onze ruime parkeerplaats is er altijd wel een plekje vrij voor u én uw gasten.

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Regelmatig leuke en interessante evenementen

Bij het huren van een kantoorruimte in ons ondernemerscentrum in Zevenaar, goed bereikbaar vanuit Didam en Duiven, profiteert u van veel meer dan uitgebreide faciliteiten en een goede ligging. U bent namelijk ook regelmatig welkom op interessante zakelijke evenementen. Elke maand organiseren we de Open Coffee, waar u als ondernemer connecties kunt leggen met andere ondernemers.

Ook een kantoorruimte huren in regio Didam en duiven?

Ziet u het al helemaal voor zich om een werkruimte te huren bij OC de Pelikaan? Neem dan even contact met ons op via 06 – 52 85 59 68 en maak een afspraak om ons ondernemerscentrum eens te komen bezichtigen. Wij geven een rondleiding en vertellen u alles over onze faciliteiten. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor het huren van een kantoorruimte in Zevenaar? Daarvoor kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders