Maatwerk Zorgbemiddeling

Bij Maatwerk Zorgbemiddeling delen we een passie voor het leveren van hoogwaardige zorg die het verschil maakt in het leven van mensen. Onze reis begint met de visie van een wereld waar zorg niet alleen een noodzaak is, maar ook een naadloze ervaring die kwaliteit, representativiteit, betrouwbaarheid en continuïteit omarmt.

Wij zijn meer dan alleen een bemiddelingsbureau voor zorgprofessionals. We zijn een toegewijd team dat zich inzet voor het welzijn van degenen die zorg nodig hebben. We hebben ons netwerk zorgvuldig opgebouwd om te kunnen voorzien in alle zorgsectoren, omdat we geloven dat elk individu recht heeft op de best mogelijke zorg, ongeacht de omstandigheden.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze toewijding aan eerlijke prijzen voor zorginstellingen, maar ook onze snelheid en efficiëntie als het gaat om crisisinterventie. We begrijpen dat de zorgsector dynamisch is en dat onverwachte situaties soms directe aandacht vereisen. Daarom zijn we altijd klaar om te handelen wanneer het het meest nodig is.

Als NBBU-aangesloten organisatie voldoen we aan de hoogste normen van professionele standaarden en ethiek. Bij Maatwerk Zorgbemiddeling is onze missie duidelijk: het transformeren van de zorgsector naar een plaats waar kwaliteit en zorgzaamheid hand in hand gaan.

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze reis naar een betere toekomst voor de zorg. Samen kunnen we de normen in de zorg verhogen en een verschil maken in het leven van degenen die we bedienen. Welkom bij Maatwerk Zorgbemiddeling, waar we elke dag werken aan het realiseren van onze visie op zorg.”

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar