Kantoorpand huren Westervoort

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Een kantoorpand huren in Westervoort

Zoekt u voor uw onderneming naar een professioneel kantoorpand om te huren in de omgeving van Westervoort? Bekijk dan eens de mogelijkheden die OC de Pelikaan u te bieden heeft! Wij zijn een ondernemerscentrum in Zevenaar. Niet alleen beschikken we over ruime parkeergelegenheid, ook zijn we recht tegenover het station gelegen. Hierdoor zijn we perfect te bereiken vanuit Westervoort.

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Waarom een kantoorpand huren bij OC De Pelikaan nabij Westervoort

Bij OC de Pelikaan hebben we u heel wat te bieden. U vindt bij ons kantoren van 18m2 tot wel 60m2. Hier kunt u 24/7 terecht. U kunt dus werken wanneer u dat wilt. Wanneer u besluit een kantoorpand te huren bij ons ondernemerscentrum nabij Westervoort, kunt u gebruik maken van enorm veel faciliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Snelle glasvezelinternetverbinding;
  • Individueel regelbare airco;
  • Vaatwasser en koelkast in de lunchruimte;
  • Personenlift.

En dat is nog maar het begin van de faciliteiten die wij aanbieden. Weet u wat het beste van alles is? Alle faciliteiten zitten inbegrepen bij één vaste maandelijkse prijs. Zo komt u aan het einde van de maand nooit voor een verrassing te staan.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Gunstige ligging van de kantoorruimte

U vindt het bedrijfspand van OC de Pelikaan op industrieterrein Zuidspoor, recht tegenover het station van Zevenaar. Dit maakt dat u ideaal met de trein naar uw werk kunt reizen. Geeft u toch de voorkeur aan de auto? Wij beschikken over een ruimte parkeerplaats, met altijd wel een plekje vrij voor u en uw gasten. Ontdek ons bedrijfsverzamelgebouw en de vele faciliteiten die wij u kunnen bieden.

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Ervaar zelf de professionele en gezellige sfeer van OC De Pelikaan

Heeft u interesse in het huren van een kantoorpand bij OC de Pelikaan, goed te bereiken vanuit Westervoort? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. U kunt ons bellen op

06 – 52 85 59 68. Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen bij ons ondernemerscentrum. Zo kunt u meteen de professionele en gezellige sfeer ervaren. Wilt u graag eerst nog wat meer weten? Ook dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)