Kantoorpand huren Westervoort

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Zoekt u voor uw onderneming naar een professioneel kantoorpand om te huren in de omgeving van Westervoort? Bekijk dan eens de mogelijkheden die OC de Pelikaan u te bieden heeft! Wij zijn een ondernemerscentrum in Zevenaar. Niet alleen beschikken we over ruime parkeergelegenheid, ook zijn we recht tegenover het station gelegen. Hierdoor zijn we perfect te bereiken vanuit Westervoort.

Waarom een kantoorpand huren bij OC De Pelikaan nabij Westervoort

Bij OC de Pelikaan hebben we u heel wat te bieden. U vindt bij ons kantoren van 18m2 tot wel 60m2. Hier kunt u 24/7 terecht. U kunt dus werken wanneer u dat wilt. Wanneer u besluit een kantoorpand te huren bij ons ondernemerscentrum nabij Westervoort, kunt u gebruik maken van enorm veel faciliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Snelle glasvezelinternetverbinding;
  • Individueel regelbare airco;
  • Vaatwasser en koelkast in de lunchruimte;
  • Personenlift.

En dat is nog maar het begin van de faciliteiten die wij aanbieden. Weet u wat het beste van alles is? Alle faciliteiten zitten inbegrepen bij één vaste maandelijkse prijs. Zo komt u aan het einde van de maand nooit voor een verrassing te staan.

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Ervaar zelf de professionele en gezellige sfeer van OC De Pelikaan

Heeft u interesse in het huren van een kantoorpand bij OC de Pelikaan, goed te bereiken vanuit Westervoort? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. U kunt ons bellen op 

06 – 52 85 59 68. Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen bij ons ondernemerscentrum. Zo kunt u meteen de professionele en gezellige sfeer ervaren. Wilt u graag eerst nog wat meer weten? Ook dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders