Bedrijfsruimte te huur Zevenaar

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Bedrijfsruimte te huur in Zevenaar

Komt u met uw bedrijf naar de leukste bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar, gelegen in de Liemers? OC de Pelikaan is waar u moet zijn! Bij ons vindt u alles wat u als ondernemer zoekt in een kantoorruimte: een professionele sfeer, goede ligging en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Kom dus uw werkruimte huren bij ons in Zevenaar!

Centraal gelegen bedrijfsruimte huren in zevenaar, in het hart van de liemers

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein Zuidspoor, nabij Arnhem, recht tegenover station Zevenaar. Ideaal als u met de trein naar het werk reist. Hierbij heeft ons bedrijfsverzamelgebouw ruime parkeergelegenheid voor u én voor uw gasten. U kunt de locatie dan ook perfect met de auto bereiken. Genoeg voordelen voor het huren van een bedrijfsruimte bij ons in Zevenaar! Bekijkt u ook eens de foto’s van het ondernemerscentrum om alvast een impressie te krijgen van de vrije, maar toch professionele sfeer.

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Als u een bedrijfsruimte bij ons in zevenaar komt huren, beschikt u over veel faciliteiten

Als ondernemer wilt u zo min mogelijk beperkt worden in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom zijn bij ons alle faciliteiten aanwezig die u zich maar kunt wensen. Van de nodige elektra tot aan een lift en van snel internet tot aan airco, bij ons vindt u het allemaal. En dan kunt u ook nog eens parkeren op eigen terrein en gebruikmaken van de vergaderruimte, een beamer en een kopieermachine. En weet u wat misschien nog wel het mooiste van alles is? Het zit allemaal inbegrepen bij de huurprijs! Klinkt dat niet als dé perfecte bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar, de Liemers?

  • Snel internet
  • Airco
  • Vergaderruimtes
  • Beamer
  • Kopieermachine

Komt u langs voor een rondleiding?

Geinteresseerd in het huren van een bedrijfsruimte bij OC de Pelikaan in Zevenaar, de Liemers? Neem dan vandaag nog contact met ons op! U bereikt ons door te bellen naar 06 – 52 85 59 68. Via deze weg kunt u meteen een afspraak met ons maken. Tijdens deze afspraak geven wij u een rondleiding door ons ondernemerscentrum en bespreken we de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Uw werkruimte vinden en huren in de regio Didam was nog nooit zo eenvoudig als bij OC de Pelikaan in Zevenaar!

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders