Bedrijfspand huren Didam

Bedrijfspand met ruimtes tussen 19 m² en 40 m²

Gratis parkeerplaats voor huurders en uw bezoekers

Gratis extra’s voor huurders: kopieermachine, beamer en vergaderruimte

Op zoek naar een bedrijfspand in Didam met meerdere beschikbare ruimtes, maar kunt u geen geschikte ruimte vinden om te huren? Bij Ondernemerscentrum De Pelikaan kunt u terecht voor het huren van één of meerdere ruimtes variërend van 19 m² tot 40 m². Bij ons heeft u beschikking tot luxe standaard faciliteiten en fijne extra’s die helpen bij het creëren van een prettige werkomgeving. Dit alles op rij- en fietsafstand van Didam.

Bedrijfspand huren in de omgeving van Didam

Bij OC De Pelikaan huurt u een bedrijfspand, waarbij u beschikking heeft over luxe standaardfaciliteiten. Deze zitten in de huurprijs inbegrepen. Achteraf wordt nu nooit verrast met extra kosten, tenzij anders afgesproken tijdens het afsluiten van het huurcontract. In de standaardhuurprijs zijn de service- en energiekosten meegerekend.

U maakt onder andere gebruik van:

  • Glasvezelinternetverbinding
  • Individueel regelbare airco & buitenzonwering
  • Gemeenschappelijke vergader- & lunchruimtes

Benieuwd naar alle standaard en gratis extra faciliteiten? Bekijk de pagina faciliteiten en lees ook welke extra’s mogelijk zijn tegen betaling.

Op rij en fietsafstand van Didam

Is het vinden van een geschikt bedrijfspand niet gelukt in Didam? Overweeg dan OC De Pelikaan. Ons ondernemerscentrum is de perfecte oplossing. Het bedrijfspand is op ongeveer 10 en 25 minuten (respectievelijk) rijden en fietsen vanaf Didam. Ook met het OV is OC de Pelikaan goed bereikbaar. Het treinstation is op ongeveer 3 á 5 minuten lopen vanaf het terrein.

Nieuwsgierig geworden naar OC De Pelikaan? Krijg een betere indruk via het fotoalbum. Klik hier voor alle foto’s van OC De Pelikaan

Breng een bezoek aan OC De Pelikaan

OC De Pelikaan zelf ervaren? U bent op afspraak welkom voor een vrijblijvende bezichtiging. Plan telefonisch, via de e-mail of via onderstaand contactformulier een gratis rondleiding in.

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders