Stichting ShivShakti

Wie zijn wij?
Stichting ShivShakti staat voor het bevorderen van menselijk welzijn. Wij putten onze kracht, energie en visie uit het Hindoeïsme. De stichting zet zich in voor eenieder die hulpbehoevend is.

Wat doen wij?
Stichting ShivShakti wil eenieder bijstaan, ongeacht etnische achtergrond, cultuur of religie. Daarnaast zet de stichting zich in voor mensen die het wat minder hebben in India en Nederland. Door uit te gaan van het gedachtegoed dat Sewa heet (vrijwilligers werk of toegewijde dienst), wil de stichting projecten en activiteiten organiseren om geld op te halen om deze mensen te helpen.

Mensen die het wat minder hebben, wie zijn dat?
Dat zijn mensen die onder de armoedegrens en/of op straat leven, mensen die dagelijks moeten vechten voor een warme maaltijd.

Hoe doen wij dit?
Wij  helpen door geld en goederen ter beschikking te stellen aan deze mensen. Met bijvoorbeeld het project Ik Eet, Jij Eet willen we donaties ophalen zodat we deze groep mensen een maaltijd kunnen geven. Middels deze bewustwordingscampagne wil de stichting mensen interesseren om een bijdrage te leveren, omdat elke bijdrage, hoe klein dan ook, helpt. De producten die in onze webwinkel te koop zijn, dragen ook hieraan bij. De winst van deze producten besteden we honderd procent aan het project Ik Eet, Jij Eet.

Activiteiten
Met onze spiritueel centrum willen wij ruimte ter beschikking stellen voor verschillende activiteiten en kunsten waaraan anderen tegen lage kosten of zelfs kosteloos kunnen deelnemen. Denk dan aan het leren van een andere taal of het bespelen van een muziekinstrument.

Verder staan wij ook open voor mensen en bedrijven die zich kunnen terugvinden in de filosofie en visie van stichting ShivShakti. Zij kunnen zich bij ons aanmelden door gebruik te maken van èèn van de onderstaande knoppen.

Alleen door samen te werken kunnen we de wereld een beetje verbeteren!


Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar