Werkruimte huren Duiven

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Werkruimte huren in de omgeving van Duiven

Wanneer u een werkruimte of kantoorruimte wilt huren in de regio van Duiven, moet u echt eens een kijkje nemen bij OC de Pelikaan. U vindt ons ondernemerscentrum in Zevenaar, op het industrieterrein Zuidspoor. Omdat wij recht tegenover het station gevestigd zijn, kunt u ons perfect bereiken met het openbaar vervoer. Reist u liever met de auto? Op onze ruime parkeerplaats is er altijd een plekje voor u vrij!

Redenen genoeg om een werkruimte te huren nabij duiven

Als ondernemer vindt u bij onze locatie nabij Arnhem werkelijk alles wat u nodig heeft. Het is dé perfecte plek om uw kantoorruimte nabij Duiven te huren. Van een bekleed kantoor tot aan snel internet en van een vergaderruimte tot aan een kopieermachine, bij ons vindt u het allemaal. Alles voor één maandelijkse huurprijs. Hierdoor krijgt u nooit te maken met onverwachte kosten aan het eind van de maand. Bekijk ons overzicht van alle faciliteiten om te zien wat u allemaal kunt verwachten wanneer u een werkruimte gaat huren bij OC de Pelikaan, niet ver gelegen van Duiven.

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Laat u inspireren door de ondernemers in ons pand!

Bij OC de Pelikaan zijn diverse gemotiveerde ondernemers gevestigd. Iedereen is aan het werk om succesvoller te worden. Eens in de maand wordt een ‘Open Coffee’ georganiseerd. Tijdens deze ochtend komen alle ondernemers die een kantoorruimte bij ons ondernemerscentrum nabij Duiven huren samen. Op die manier worden nieuwe mensen verwelkomd en is er een moment om met elkaar een connectie te maken. Bent u er de volgende editie bij? Wacht dan niet te lang en kom een kantoorruimte huren bij ons bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar, vlak bij Duiven.

Komt u langs voor een vrijblijvende rondleiding?

Op onze locatie nabij Duiven kunt u terecht voor het huren van een werkruimte van 18 m² tot maar liefst 60 m². Lijkt het u wel wat om een ruimte te huren in ons ondernemerscentrum? Neem dan contact met ons op via 06 – 52 85 59 68 en maak vrijblijvend een afspraak om eens langs te komen. Wij geven u dan een rondleiding en bespreken de mogelijkheden voor het huren van een pand met u.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders