Bedrijfsruimte huren Didam

Bedrijfsruimtes huren vanaf 18 m2

Ruim parkeerterrein voor huurders en bezoekers

Gelegen in het centrum 

Bedrijfsruimte huren in de buurt van didam

Zoekend naar een bedrijfsruimte voor jouw bedrijf in de omgeving van Didam? OC De Pelikaan biedt in deze omgeving ruimtes aan die geschikt zijn voor verschillende type ondernemers. In De Pelikaan is ruimte voor startups, eenmanszaken of gerenommeerde bedrijven. Ons gerenoveerde ondernemerscentrum biedt naast nette bedrijfsruimtes ook luxe faciliteiten aan.

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Moderne voorzieningen

OC De Pelikaan beschikt over faciliteiten die het dagelijkse werk eenvoudiger maakt. Voor onze huurders hebben wij gezamenlijke ruimtes beschikbaar gesteld en zijn er speciaal ingerichte vergaderruimtes. Je ontvangt bij ons op een nette manier klanten of zakelijke relaties. Natuurlijk kan je deze ruimtes ook gebruiken om even van werkplek te verwisselen of netwerk eens met één van de vele ondernemers. Dit bij elkaar zorgt voor een fijne en professionele werksfeer.

 

  • Airconditioning
  • Beamer
  • Snelle internetverbinding in uw bedrijfsruimte
  • Kopieerapparaat
  • 24/7 toegankelijk

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Makkelijk bereikbaar

Voor ondernemers uit Didam is OC De Pelikaan een makkelijk bereikbare vestiging. De Pelikaan is ongeveer 10 minuten rijden vanaf Didam centrum. De ideale verbinding tussen stedelijke gebieden en Didam. Zo bent u altijd dichtbij huis en tegelijkertijd binnen no-time in Arnhem als u daar bijvoorbeeld voor een zakelijke afspraak moet zijn.

Tussen het werk door afleiding nodig of een keer buiten de deur lunchen? De Pelikaan is op loopafstand van diverse eetgelegenheden, winkels en station Zevenaar. Binnen enkele minuten staat u op station Zevenaar. Ideaal als één van uw werknemers of uzelf reist via het openbaar vervoer.

Benieuwd hoe het pand van OC De Pelikaan van binnen en buiten oogt? Blader eens door ons fotoalbum.

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Rondleiding

Heeft OC de Pelikaan uw interesse gewekt, maar wilt u weten of er nog bedrijfsruimtes beschikbaar zijn of het pand een keer bezichtigen? Neem via onderstaande gegevens contact op. 

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)