Bedrijfsruimte huren Duiven

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Bedrijfsruimte huren nabij Duiven

Bent u op zoek naar een professionele bedrijfsruimte om te huren nabij Didam en Duiven? OC de Pelikaan biedt u de perfecte bedrijfsruimte die te huur staat in de omgeving van Arnhem. U vindt ons ondernemerscentrum in Zevenaar, op het industrieterrein Zuidspoor. Wanneer u een bedrijfsruimte huurt bij ons, is uw bedrijf perfect te bereiken. Ons centrum beschikt namelijk niet alleen over ruime parkeergelegenheid, maar is ook nog eens gevestigd recht tegenover station Zevenaar.

Voordelig de perfecte bedrijfsruimte huren in de buurt van Didam en Duiven

Bij de bedrijfsruimte die wij te huur aanbieden nabij Arnhem vindt u werkelijk alles wat u zich als ondernemer maar kunt wensen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein, kunt u gebruikmaken van de vergaderruimtes en heeft u de beschikking tot een beamer, kopieermachine en sta- en buffettafels. En het mooiste van alles: u krijgt dit er gewoon gratis bij. U hoort het goed, bij ons betaalt u slechts één vaste prijs wanneer u een bedrijfsruimte in regio Duiven en Didam wilt huren. Hier zitten zelfs de service- en energiekosten al in verwerkt, waardoor u met onze kantoorruimte nooit voor een verrassing komt te staan. Kies voor een bedrijfsruimte die te huur staat in de regio Arnhem met alles erop en eraan.

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Met regelmaat interessante evenementen

Regelmatig organiseren we interessante evenementen bij OC de Pelikaan. Zo is er elke derde woensdag van de maand een Open Coffee waarbij ondernemers uit de omgeving elkaar ontmoeten, kennis delen en connecties leggen. Hier kunt u natuurlijk ook aan deelnemen wanneer u gebruikmaakt van onze betaalbare en professionele bedrijfsruimte in Zevenaar. Tevens zijn er bij ons regelmatig leerzame lezingen en gezellige borrels. Zoals u ziet, is er altijd wel wat leuks te beleven bij ons ondernemerscentrum.

Neem contact op en kom vrijblijvend langs voor een rondleiding

Bent u geïnteresseerd in het huren van een bedrijfsruimte in de regio Duiven en Didam? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! U bereikt ons via het volgende nummer: 06 – 52 85 59 68. Via deze weg kunt u meteen een afspraak maken om eens langs te komen bij ons ondernemerscentrum. Tijdens deze afspraak geven wij u een rondleiding en vertellen we u alle ins en outs over de bedrijfsruimte die wij te huur aanbieden in de regio Arnhem.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders