Ondernemerscentrum Didam

Professionele kantoorruimten vanaf 18m2

Eigen parkeergelegenheid

Op loopafstand vanaf station Zevenaar

Ondernemerscentrum in de regio Didam

Heeft uw onderneming behoefte aan een professionele werkomgeving? Bij Ondernemerscentrum De Pelikaan kunt u terecht voor gestoffeerde kantoorruimtes vanaf 18m2. In ons ondernemerscentrum deelt u het gebouw met andere ondernemers uit de regio. Hier kunt u 24/7 terecht, zodat u kan werken wanneer het u uitkomt. Verkrijgt u graag een visueel beeld? Bekijk dan eerst onze foto’s.

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Verschillende faciliteiten

Ondernemerscentrum De Pelikaan voorziet in een professionele werkomgeving die op maat is gemaakt voor uw bedrijf. Het bied een professionele uitstraling wat vertrouwen oproept bij uw klanten. Daarnaast heeft u beschikking tot verschillende faciliteiten, zoals:

  • Een snelle glasvezelverbinding
  • Individueel regelbare airco en buitenzonwering
  • Een gemeenschappelijke vergaderruimte
  • Gemeenschappelijke vaatwasser en koelkast
  • Personenlift naar de 1e verdieping

Daarnaast hanteren wij duidelijke afspraken en bieden flexibele huurovereenkomsten die aansluiten bij de behoeften van uw onderneming. Dit maakt OC De Pelikaan zeer geschikt voor (startende) ondernemers met een flexibele ruimtebehoeftes.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Perfecte bereikbaarheid

Het ondernemerscentrum bevindt zich op het industrieterrein Zuidspoor, langs de Ringbaan-Zuid in Zevenaar. Als u vanuit Didam komt, is dit slechts een snelle autorit van 15 minuten. Met dank aan onze parkeermogelijkheid op eigen terrein, kunt u binnen de kortste keren aan de werkdag beginnen. Geeft u toch de voorkeur aan reizen met de trein, is dat ook geen probleem. OC de Pelikaan bevindt zich namelijk recht tegenover station Zevenaar.

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Streeft u naar zakelijk succes?

Is uw interesse gewekt en wilt u ondernemerscentrum De Pelikaan komen bekijken? U bent van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvende rondleiding. Dit geeft u de mogelijkheid om uw toekomstige werkomgeving vanuit eigen ogen te bekijken. 

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)