Goedkope kantoorruimte Arnhem

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Bij OC de Pelikaan vindt u een goedkope kantoorruimte in de buurt van Arnhem. Onze lage prijzen zeggen echter niets over de kwaliteit die u ontvangt bij ons. U huurt namelijk een kantoorruimte met alles erop en eraan, waarbij u ook nog eens profiteert van alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen!

Kom niet voor een verrassing te staan bij onze goedkope kantoorruimte nabij Arnhem

Als u ervoor kiest om een goedkope kantoorruimte te huren bij OC de Pelikaan, te vinden in de buurt van Arnhem, kunt u rekenen op goede faciliteiten. Zo is de kantoorruimte heeft u in uw kantoorruimte snel internet en een zelf in te stellen airco. En dat is nog maar het begin. Zo kunt u bij ons ook parkeren op eigen terrein, een vergaderruimte, gebruik van presentatieruimte, een beamer en kopieermachine. En weet u wat nog het mooiste is van alles? Het zit allemaal inbegrepen bij de prijs van uw goedkope kantoorruimte in regio Arnhem.

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Geïnteresseerd in een kantoorruimte bij OC De Pelikaan

Bent u benieuwd naar OC de Pelikaan? 

Bekijkt u dan eens de foto’s en de digitale rondleiding om een sfeerimpressie te krijgen van ons ondernemerscentrum. Ziet u zichzelf al zitten in uw eigen kantoorruimte in ons ondernemerscentrum? Maak dan een afspraak om onze kantoorruimtes in het echt te komen kijken en meteen de mogelijkheden met ons door te spreken. U kunt hiervoor bellen naar het volgende nummer 06 – 52 85 59 68. Ook voor meer informatie of wanneer u nog vragen heeft kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders