Werkruimte huren Zevenaar

 Gestoffeerde werkruimtes vanaf 18 m²

Uitgebreide parkeermogelijkheden

3 minuten lopen vanaf station Zevenaar

Werkruimte huren in Zevenaar

Een nette en complete werkruimte huren in Zevenaar? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking met OC de Pelikaan. Ons ondernemerscentrum is strategisch gevestigd nabij Arnhem en Station Zevenaar. Dankzij de gunstige ligging is de werkruimte voor uw klanten of bezoekers moeiteloos bereikbaar via het openbaar vervoer of de auto. De parkeervoorzieningen bieden altijd ruimschoots plaats voor huurders en bezoekers.

Waarom een werkruimte huren in Zevenaar?

In Ondernemerscentrum de Pelikaan heeft u beschikking over alles wat nodig is om professioneel te werken. Of u nu op zoek bent naar een gestoffeerd kantoor, snelle internetverbinding, gedeelde vergaderruimtes of een kopieermachine. Al deze faciliteiten zijn inbegrepen in de maandelijkse huurprijs, aan het eind van de maand ontvangt u geen factuur met extra kosten! In de OC de Pelikaan profiteert u onder andere van de volgende faciliteiten:

  • Beamers
  • Vergaderruimtes
  • Kopieerapparaat
  • 24/7 toegankelijk
  • Parkeerterein
  • Energiekosten zijn inbegrepen in de prijs

 Benieuwd naar de volledige faciliteiten? Bekijk het complete overzicht.

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Breid uw netwerk uit met gedreven ondernemers

In OC de Pelikaan wordt uw netwerk uitgebreid met gedreven ondernemers die elke dag hard werken aan hun bedrijf. In het pand loop je dagelijks ondernemers tegemoet en in de openbare ruimtes is onder het genot van een kop koffie altijd ruimte voor een gesprek met één van de mede-ondernemers. Vestig uw bedrijf in ons pand en ervaar de voordelen van een netwerk vol ondernemers.

Plan een vrijblijvende rondleiding

Kom langs bij OC De Pelikaan en ontdek de voordelen van onze werkplekken in Zevenaar. Bij ons geniet u van flexibiliteit, netwerk aan ondernemers, moderne voorzieningen en professionele uitstraling. Heeft u behoefte aan een inspirerende werkruimte inclusief extra faciliteiten of een professioneel adres, wij hebben de oplossing die perfect bij uw bedrijf past. Profiteer van de vele extra’s die het huren van werkruimte biedt. Plan een vrijblijvende rondleiding in ons pand. Neem contact met ons op via 06-52 86 59 68 of via het contactformulier om een afspraak te plannen. 

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders