Werkruimte huren Zevenaar

Gestoffeerde werkruimtes vanaf 18 m²

Uitgebreide parkeermogelijkheden

3 minuten lopen vanaf station Zevenaar

Werkruimte huren in Zevenaar

Een nette en complete werkruimte huren in Zevenaar? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking met OC de Pelikaan. Ons ondernemerscentrum is strategisch gevestigd nabij Arnhem en Station Zevenaar. Dankzij de gunstige ligging is de werkruimte voor uw klanten of bezoekers moeiteloos bereikbaar via het openbaar vervoer of de auto. De parkeervoorzieningen bieden altijd ruimschoots plaats voor huurders en bezoekers.

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Waarom een werkruimte huren in Zevenaar?

In Ondernemerscentrum de Pelikaan heeft u beschikking over alles wat nodig is om professioneel te werken. Of u nu op zoek bent naar een gestoffeerd kantoor, snelle internetverbinding, gedeelde vergaderruimtes of een kopieermachine. Al deze faciliteiten zijn inbegrepen in de maandelijkse huurprijs, aan het eind van de maand ontvangt u geen factuur met extra kosten! In de OC de Pelikaan profiteert u onder andere van de volgende faciliteiten:

  • Beamers
  • Vergaderruimtes
  • Kopieerapparaat
  • 24/7 toegankelijk
  • Parkeerterein
  • Energiekosten zijn inbegrepen in de prijs

Benieuwd naar de volledige faciliteiten? Bekijk het complete overzicht.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Breid uw netwerk uit met gedreven ondernemers

In OC de Pelikaan wordt uw netwerk uitgebreid met gedreven ondernemers die elke dag hard werken aan hun bedrijf. In het pand loop je dagelijks ondernemers tegemoet en in de openbare ruimtes is onder het genot van een kop koffie altijd ruimte voor een gesprek met één van de mede-ondernemers. Vestig uw bedrijf in ons pand en ervaar de voordelen van een netwerk vol ondernemers.

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Plan een vrijblijvende rondleiding

Kom langs bij OC De Pelikaan en ontdek de voordelen van onze werkplekken in Zevenaar. Bij ons geniet u van flexibiliteit, netwerk aan ondernemers, moderne voorzieningen en professionele uitstraling. Heeft u behoefte aan een inspirerende werkruimte inclusief extra faciliteiten of een professioneel adres, wij hebben de oplossing die perfect bij uw bedrijf past. Profiteer van de vele extra’s die het huren van werkruimte biedt. Plan een vrijblijvende rondleiding in ons pand. Neem contact met ons op via 06-52 86 59 68 of via het contactformulier om een afspraak te plannen.

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)