Klein kantoor huren Velp

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Een klein kantoor huren in Velp

Zoekt u naar een klein kantoor om te huren in de regio van Velp? Dan is OC de Pelikaan echt iets voor u! Bij ons vindt u korte huurovereenkomsten, gecombineerd met een professionele en zeer laagdrempelige opzet. Dit maakt ons ondernemerscentrum perfect geschikt voor ondernemingen met slechts een beperkte of juist een flexibele ruimtebehoefte.

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Klein kantoor huren in Zevenaar, goed te bereiken vanuit Velp

Dankzij de ideale ligging is OC de Pelikaan perfect te bereiken van uit de hele omgeving. Wij liggen namelijk recht tegenover het station van Zevenaar. Hierdoor zijn wij goed te bereiken vanuit Velp en andere dorpen in de omgeving. Komt u liever met de auto? Ook dat is geen probleem. U vindt bij ons namelijk een ruime parkeerplaats. Zo is er altijd ruimte om uw auto én die van uw bezoekers te parkeren. Heeft u nog meer redenen nodig om een klein kantoor te huren bij OC de Pelikaan in de buurt van Velp?

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Benieuwd naar onze uitgebreide faciliteiten en mogelijkheden?

Bekijkt u ook eens onze veelzijdige faciliteiten. Wij zorgen ervoor dat het u als ondernemer aan niets te kort komt. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! U kunt ons bellen op het volgende nummer: 06 – 52 85 59 68. Op deze manier kunt u meteen een afspraak maken om ons ondernemerscentrum in de buurt van Velp in het echt te komen bekijken voordat u er een klein kantoor gaat huren.

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Benieuwd naar veelzijdige bedrijfsverzamelgebouw?

Bij OC de Pelikaan bieden we diverse kantoorruimtes aan, variërend van 18 tot 30 m², wat ons ideaal maakt voor startende ondernemers. Heeft u niet veel ruimte nodig? We vinden samen de beste oplossing, zoals een klein kantoor of een gedeeld kantoor. Plan direct uw bezichtiging om het aanbod persoonlijk te komen bekrijgen. We geven u graag een rondleiding. 

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)