Klein kantoor huren Velp

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Zoekt u naar een klein kantoor om te huren in de regio van Velp? Dan is OC de Pelikaan echt iets voor u! Bij ons vindt u korte huurovereenkomsten, gecombineerd met een professionele en zeer laagdrempelige opzet. Dit maakt ons ondernemerscentrum perfect geschikt voor ondernemingen met slechts een beperkte of juist een flexibele ruimtebehoefte.

Klein kantoor huren in Zevenaar, goed te bereiken vanuit Velp

Dankzij de ideale ligging is OC de Pelikaan perfect te bereiken van uit de hele omgeving. Wij liggen namelijk recht tegenover het station van Zevenaar. Hierdoor zijn wij goed te bereiken vanuit Velp en andere dorpen in de omgeving. Komt u liever met de auto? Ook dat is geen probleem. U vindt bij ons namelijk een ruime parkeerplaats. Zo is er altijd ruimte om uw auto én die van uw bezoekers te parkeren. Heeft u nog meer redenen nodig om een klein kantoor te huren bij OC de Pelikaan in de buurt van Velp?

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Benieuwd naar onze uitgebreide faciliteiten en mogelijkheden?

Bekijkt u ook eens onze veelzijdige faciliteiten. Wij zorgen ervoor dat het u als ondernemer aan niets te kort komt. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! U kunt ons bellen op het volgende nummer: 06 – 52 85 59 68. Op deze manier kunt u meteen een afspraak maken om ons ondernemerscentrum in de buurt van Velp in het echt te komen bekijken voordat u er een klein kantoor gaat huren.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders