Kantoorpand huren duiven

Professionele kantoorruimten tot 40m²

Voldoende parkeerruimte beschikbaar

Gelegen in het centrum van Zevenaar

Kantoorpand huren in de buurt van Duiven

Ondernemerscentrum OC de Pelikaan is een bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar, vlakbij Duiven. Op locatie bieden wij verschillende kantoorruimtes voor ondernemers uit de regio. Met onze uitgebreide faciliteiten en diensten zult u niets tekortkomen tijdens de werkweek. Benieuwd wat u maandelijkse kwijt bent aan huur? Bekijk onze prijzenpagina voor meer informatie.

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Gunstige ligging nabij Duiven

Het kantoorpand van OC de Pelikaan heeft een ideale ligging, direct tegenover station Zevenaar. Op slechts 10 minuten met de trein van Duiven verwijderd, biedt ondernemerscentrum OC de Pelikaan niet alleen een gunstige locatie, maar ook een ruime parkeermogelijkheid voor zowel u en uw gasten. Dit maakt het de beste keuze voor jouw bedrijf.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Breed scala aan faciliteiten

Ondernemerscentrum de Pelikaan wil uw bedrijf ondersteunen in het worden van een succesvolle onderneming. In het vastgestelde huurbedrag zit een vast bedrag voor service- en energiekosten. Hiermee krijgt u toegang tot onze standaardfaciliteiten en een aantal gratis extra’s. Onderdeel hiervan zijn: 

 • Snelle glasvezel internetverbinding 
 • Schoonmaak van algemene ruimtes 
 • Gemeenschappelijke vergaderruimte
 • Individueel regelbare airco en buitenzonwerking 
 • Gemeenschappelijke koffievoorzieningen 

  Daarnaast biedt OC De Pelikaan ook een aantal optionele voorzieningen. U heeft volledige zeggenschap over welke extra kosten u wilt maken, waardoor er geen onverwachte uitgaven ontstaan.

  Ervaringen huurders

  4,936+ Google-reviews
  Google F ster

  Frank Volman

  Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

  Google N ster

  N BE

  Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

  Google E

  Eco Man

  Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

  powered by google on white

  Ontdek de mogelijkheden

  Ziet u het voor zich om een ruimte te huren in de omgeving van Duiven? Plan een afspraak en kom vrijblijvend een bezoek brengen aan OC De Pelikaan in Zevenaar. Wij informeren u graag over de faciliteiten en mogelijkheden.

   

  kantoorpand huren duiven oc de pelikaan

  Professionele kantoorruimten tot 40m²

  Voldoende parkeerruimte beschikbaar

  Gelegen in het centrum van Zevenaar

  Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

  "(verplicht)" geeft vereiste velden aan

  Naam(verplicht)