Werkruimte huren Didam

Werkruimtes van 18 m² tot 40 m²

Korte huurovereenkomsten

Gratis gebruik maken van: beamer, vergaderruimte en kopieerapparaat

Een werkruimte huren in Didam

Geïnteresseerd in het huren van een werkruimte in de buurt van Didam? Overweeg dan Ondernemerscentrum de Pelikaan. Wij verhuren moderne werkruimtes variërend van 18m² tot aan 60 m², geschikt voor kleinere en grotere ondernemers. Jouw werkruimte is 24/7 toegankelijk. Bij ons ben je als ondernemer niet gebonden aan sluitingstijden.

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Werkruimtes huren in de omgeving van Didam

Bij OC De Pelikaan, gelegen in de omgeving van Didam, word je nooit achteraf verrast met onverwachte kosten. In het afgesproken huurbedrag zijn de service- en energiekosten inbegrepen. Ook maak je voor dit bedrag gebruik van een groot aantal faciliteiten, zoals:

  • Extra snelle glasvezelinternetverbinding
  • Individueel regelbare airco
  • Toegang tot gezamenlijke vergaderruimtes
  • Lunchruimte en keuken met vaatwasser en koelkast
  • Kopieermachine (zwart-wit, A4)
  • Parkeerterrein
  • Beamer

Druk met jouw onderneming? Wij bieden ook betaalbare extra’s dat werk uit handen neemt. Voor €1,- /m2 per maand maken wij wekelijks jouw werkruimte schoon en in samenspraak kan Flexiso ondersteunen met telefoonservice en secretariële werkzaamheden

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Locatie OC De Pelikaan

Géén geschikte werkruimte gevonden in Didam? OC De Pelikaan is voor jou wellicht de oplossing. Jouw toekomstige werkruimte is op 10 á 12 minuten rijden vanaf Didam en gelegen in het centrum van Zevenaar. De locatie is ook met het OV makkelijk bereikbaar. Vanaf deze locatie zit je op loopstand van het treinstation en diverse eetgelegenheden. 

Naast de centrale ligging, beschikt OC De Pelikaan ook over ruime parkeermogelijkheden op het eigen terrein. Zowel werknemers als bezoekers mogen gratis parkeren op het terrein.

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Flexibele huurovereenkomsten

Wil jij je niet committeren aan lange huurovereenkomsten? OC De Pelikaan biedt huurders flexibele contracten aan met eerlijke en duidelijke afspraken.

Bezichtig OC De Pelikaan

Geïnteresseerd geraakt in het huren van een werkruimte in OC De Pelikaan? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons direct voor meer informatie over beschikbare werkruimtes. Plan een bezichtiging voor het krijgen van een betere indruk.

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)