Bedrijfsverzamelgebouw Duiven

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Bedrijfsverzamelgebouw nabij Duiven

OC de Pelikaan is een bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar, dicht bij Duiven. In ons ondernemerscentrum bieden wij kantoorruimtes voor ondernemers uit de regio. Met onze uitgebreide faciliteiten en diensten bieden wij u als ondernemer alles wat u zich maar kunt wensen. Ziet u het wel voor zich om een kantoor te huren in ons bedrijfsverzamelgebouw in de omgeving van Duiven? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak om vrijblijvend langs te komen!

In ons bedrijfsverzamelgebouw vlak bij Duiven komt het u aan niets te kort

Als ondernemer wilt u zich volledig op uw onderneming richten. Dat begrijpen we maar al te goed bij OC de Pelikaan. Daarom hoeft u zich dankzij onze uitgebreide faciliteiten en diensten om niets zorgen te maken. Bij ons bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar, nabij Duiven, vindt u alles wat u nodig heeft: een personenlift, vaatwasser, koelkast, snel internet en een airco. En dat is nog maar het begin. Wat dacht u bijvoorbeeld van een eigen parkeerterrein, een vergaderruimte, een presentatieruimte en de beschikking tot een beamer en kopieermachine? Het is allemaal bij de maandelijkse huurprijs inbegrepen. Zo kunt u op voordelige wijze een kantoor huren in Zevenaar!

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Ontdek onze veelzijdige mogelijkheden

U vindt ons bedrijfsverzamelgebouw recht tegenover station Zevenaar. Bent u geïnteresseerd in het huren van een bedrijfsruimte in ons ondernemerscentrum? Neem dan even contact met ons op en bel naar 06 – 52 85 59 68. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. Ook kunt u via deze weg meteen een afspraak maken om eens bij ons langs te komen en het bedrijfsverzamelgebouw in de omgeving van Duiven te bekijken.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders