Bedrijfsverzamelgebouw Duiven

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Bedrijfsverzamelgebouw nabij Duiven

OC de Pelikaan is een bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar, dicht bij Duiven. In ons ondernemerscentrum bieden wij kantoorruimtes voor ondernemers uit de regio. Met onze uitgebreide faciliteiten en diensten bieden wij u als ondernemer alles wat u zich maar kunt wensen. Ziet u het wel voor zich om een kantoor te huren in ons bedrijfsverzamelgebouw in de omgeving van Duiven? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak om vrijblijvend langs te komen!

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

In ons bedrijfsverzamelgebouw vlak bij Duiven komt het u aan niets te kort

Als ondernemer wilt u zich volledig op uw onderneming richten. Dat begrijpen we maar al te goed bij OC de Pelikaan. Daarom hoeft u zich dankzij onze uitgebreide faciliteiten en diensten om niets zorgen te maken. Bij ons bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar, nabij Duiven, vindt u alles wat u nodig heeft: een personenlift, vaatwasser, koelkast, snel internet en een airco. En dat is nog maar het begin. Wat dacht u bijvoorbeeld van een eigen parkeerterrein, een vergaderruimte, een presentatieruimte en de beschikking tot een beamer en kopieermachine? Het is allemaal bij de maandelijkse huurprijs inbegrepen. Zo kunt u op voordelige wijze een kantoor huren in Zevenaar!

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Ontdek onze veelzijdige mogelijkheden

U vindt ons bedrijfsverzamelgebouw recht tegenover station Zevenaar. Bent u geïnteresseerd in het huren van een bedrijfsruimte in ons ondernemerscentrum? Neem dan even contact met ons op en bel naar 06 – 52 85 59 68. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. Ook kunt u via deze weg meteen een afspraak maken om eens bij ons langs te komen en het bedrijfsverzamelgebouw in de omgeving van Duiven te bekijken.

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Interesse in het huren van een kantoorruimte?

Ons bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit verschillende kantoorruimes, al vanaf 18m2. Samen bekijken we welke ruimte het beste bij uw behoeften past.

Is uw entousiasme gewekt en wilt u meteen de mogelijkheden bekijken? Maak dan meteen een afspraak voor een rondleiding door te bellen naar 06 – 52 85 59 68. Zo kunt u alle vragen stellen die u mogelijk nog heeft over het huren van een kantoorruimte bij ons in Zevenaar.

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)