Kantoor huren Zevenaar

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Een kantoor huren in Zevenaar

Wanneer u een kantoor wilt huren in Zevenaar, is het verstandig om dit op een goed bereikbare locatie te doen. U wilt zowel voor automobilisten als reizigers met het openbaar vervoer voldoende gelegenheid bieden om probleemloos naar uw kantoor te reizen. Huur daarom een kantoor bij OC de Pelikaan! Wij beschikken over een groot kantoorgebouw met voldoende parkeergelegenheid. Tevens zijn wij gelegen tegenover station Zevenaar, zodat u en uw collega’s snel en veilig op kantoor arriveren.

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Een kantoor huren in Zevenaar biedt u diverse voordelen

Kiest u voor het huren van een pand bij OC de Pelikaan in Zevenaar, dan krijgt u een kantoor dat van alle gemakken is voorzien. Zo beschikt u over internet in uw bedrijfspand, wordt het wekelijks schoongemaakt en zijn er diverse extra faciliteiten die bijdragen aan een efficiënte werkomgeving. Denkt u hierbij onder andere aan een kopieerapparaat, beamer en vergaderruimte. Het huren van een kantoor in ons ondernemerscentrum in Zevenaar biedt kortom diverse voordelen voor u.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Praktische ligging van de kantoorruimte

Ons ondernemerscentrum is zeer geschikt voor (startende) ondernemingen met een lexibele ruimtebehoefte. Wij bieden namelijk korte huurovereenkomsten en hebben een professionele en zeer laagdrempelige opzet. Samen onderzoeken we uw wensen, eisen en behoeften, zodat we een geschikte huurruimte kunnen vinden. Wij hebben verschillende faciliteiten die u bij uw werkdag kunnen ondersteunen. Ontdek onze standaard facaliteiten en uw gratis extra’s. 

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Maak een afspraak

Indien u graag een kantoor wilt huren bij ons ondernemerscentrum in Zevenaar, raden wij u aan om direct een afspraak te maken. Samen met een van onze medewerkers plant u dan eenvoudig een bezoek aan onze locatie in, waarbij we u direct alle mogelijkheden laten zien. Voor het maken van een afspraak belt u naar 06 – 52 85 59 68 of vult u ons contactformulier in.

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)