Kantoor huren Zevenaar

Kantoorruimten vanaf 18 m²
Ruime parkeergelegenheid
Tegenover het station

Een kantoor huren in Zevenaar

Wanneer u een kantoor wilt huren in Zevenaar, is het verstandig om dit op een goed bereikbare locatie te doen. U wilt zowel voor automobilisten als reizigers met het openbaar vervoer voldoende gelegenheid bieden om probleemloos naar uw kantoor te reizen. Huur daarom een kantoor bij OC de Pelikaan! Wij beschikken over een groot kantoorgebouw met voldoende parkeergelegenheid. Tevens zijn wij gelegen tegenover station Zevenaar, zodat u en uw collega’s snel en veilig op kantoor arriveren.

Een kantoor huren in Zevenaar biedt u diverse voordelen

Kiest u voor het huren van een pand bij OC de Pelikaan in Zevenaar, dan krijgt u een kantoor dat van alle gemakken is voorzien. Zo beschikt u over internet in uw bedrijfspand, wordt het wekelijks schoongemaakt en zijn er diverse extra faciliteiten die bijdragen aan een efficiënte werkomgeving. Denkt u hierbij onder andere aan een kopieerapparaat, beamer en vergaderruimte. Het huren van een kantoor in ons ondernemerscentrum in Zevenaar biedt kortom diverse voordelen voor u.

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Maak een afspraak

Indien u graag een kantoor wilt huren bij ons ondernemerscentrum in Zevenaar, raden wij u aan om direct een afspraak te maken. Samen met een van onze medewerkers plant u dan eenvoudig een bezoek aan onze locatie in, waarbij we u direct alle mogelijkheden laten zien. Voor het maken van een afspraak belt u naar 06 – 52 85 59 68 of vult u ons contactformulier in.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders