Praktijk voor Osteopathie Ewald Staring

Chronische rugklachten, uitstralende pijn in arm of been, whiplash, slechte darmwerking, hoofdpijn, buikpijn. Een osteopaat kan klachten verhelpen die soms al jaren spelen en soms zelfs onoplosbaar lijken. Een osteopaat is opgeleid om op zoek te gaan naar de oorzaak van klachten. Zo kan de oorzaak van nekklachten bijvoorbeeld liggen in een vastzittend gewricht in de schedel, wervelkolom, of zelfs in een slecht werkende darm. Een osteopaat onderzoekt dan ook altijd de verschillende bewegingssystemen van het lichaam en gaat daar aan het werk waar hij de oorzaak aantreft.

Ik ben Ewald Staring, osteopaat C.O.-(M).R.O. Ruim 9 jaar was ik werkzaam als fysiotherapeut in Zevenaar en omstreken. In 2009 rondde ik de zesjarige studie tot osteopaat met succes af aan het College Sutherland te Amsterdam en startte ik mijn praktijk voor osteopathie.

Osteopathie is voor iedereen, ik zie volwassenen, kinderen en zelfs baby’s. Bijvoorbeeld baby’s met een voorkeurshouding of een overstrekking, huilbaby’s, maar ook aandoeningen als astma en COPD kan ik behandelen. Drie tot vijf behandelingen kunnen voldoende zijn om klachten op te lossen of sterk te verminderen.

Als osteopaat ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en sta ik geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO), waardoor bijna alle zorgverzekeraars (een deel van) de behandeling vergoeden.

Wilt u weten wat osteopathie voor u kan betekenen of wilt u een afspraak maken?

Bel Praktijk voor Osteopathie Ewald Staring 06 22 60 70 90,

Of mail  info@osteopathie-staring.nl.

Informatie vindt u ook op mijn website www.osteopathie-staring.nl en www.osteopathie.nl.

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar