Ondernemerscentrum Duiven

Professionele kantoorruimtes vanaf 18m2

Eigen parkeermogelijkheid

Vlakbij station Zevenaar

Ondernemerscentrum in de omgeving van Duiven

Bent u opzoek naar een zakelijke werkplek in omgeving Duiven? Dan biedt Ondernemerscentrum De Pelikaan mogelijk de oplossing voor uw bedrijf. De verhuur van kantoorruimtes van 18m2 tot 60m2 maakt OC De Pelikaan zeer geschikt voor (startende) ondernemingen met een flexibele ruimtebehoefte. En dankzij onze centrale ligging op industrieterrein Zuidspoor in Zevenaar, is OC de Pelikaan goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Ontdek nu ons pand in Zevenaar.

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Professionele werkruimte

Ondernemerscentrum De Pelikaan biedt een professionele kantoorruimte met vele faciliteiten en diensten die bijdragen aan een efficiënte werkomgeving. Daarnaast deelt u het pand met enkele andere ondernemers uit de regio die vergelijkbare behoeften hebbe. Samen creëert u een productieve werkomgeving en aangename sfeer. Ontdek nu onze mogelijkheden.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Met onze voorzieningen zult u niets tekortkomen

Bij OC de Pelikaan hebben wij u veel te bieden. Wij beschikken over kantoorpanden van 18m2 tot wel 60m2 waar u wel 24/7 terecht kan. U kunt dus komen werken wanneer u dat uitkomt. Daarnaast beschikken onze kantoorpanden over vele faciliteiten, waaronder:

 

  • Snelle glasvezel internetverbinding
  • Individueel regelbare airco en buitenzonwerking
  • Gemeenschappelijke vergaderruimte
  • Schoonmaak van de algemene ruimtes
  • Personenlift naar de 1e verdieping

 

En dat is slechts een deel van de aangeboden faciliteiten die inbegrepen zijn bij uw vaste maandbedrag. Zo kunt u op voordelige wijze een kantoor huren bij OC de Pelikaan in Zevenaar. Heeft u behoefte aan een visuele weergave? Bekijk dan onze foto’s of de plattegrond om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Ontdek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een kantoorruimte in het ondernemerscentrum nabij Duiven? Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding bij OC de Pelikaan in Zevenaar. Neem contact op door het contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen.

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)