Bedrijfsverzamelgebouw Zevenaar

Flexibele werkruimtes vanaf 18

Eigen parkeerterrein

Op loopafstand vanaf station

Bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar centrum

Past een fysieke werkomgeving ook het beste bij uw bedrijf, maar heeft u nog niet de perfecte locatie gevonden? Het unieke bedrijfsverzamelgebouw van OC de Pelikaan in Zevenaar is wellicht de oplossing voor u, met kantoorruimtes speciaal voor ondernemers uit de regio. De voornaamste voordelen zijn:

 

  • Centrale ligging nabij Arnhem
  • Professionele uitstraling voor jouw bedrijf
  • Contact met andere lokale ondernemers
  • Flexibele huurovereenkomsten
lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Ideale locatie

U vindt ons bedrijfsverzamelgebouw op loopafstand van station Zevenaar, wat ideaal is als u of uw werknemers de voorkeur geven aan het openbaar vervoer als reismethode. Voor wie met de auto komt: ons bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich op slechts 10 minuten rijden vanaf de A2, wat betekent dat u en uw klanten moeiteloos van en naar uw kantoor reizen. Bovendien beschikt OC de Pelikaan over een eigen parkeerterrein, waardoor er altijd voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is. 

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Een kantoorruimte met diverse luxe faciliteiten 

OC de Pelikaan biedt kantoorruimtes die van alle gemakken voorzien zijn. Met een individueel regelbare airco en buitenzonwering zorgt u voor een aangenaam werkklimaat. Ook beschikt u over een snelle glasvezelverbinding en kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke koffievoorzieningen, zodat uw werkdag spoedig verloopt. Bekijk via de onderstaande knop een overzicht van alle basis en extra faciliteiten die OC De Pelikaan ter beschikking heeft.

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Vrijblijvende rondleiding plannen

Bent u geïnteresseerd in het huren van uw eigen kantoorruimte in ons bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar? Plan uw afspraak voor een rondleiding en dan laten wij u het pand van binnen ervaren.

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)