Bedrijfsverzamelgebouw Didam

Flexibele contracten

Ruime parkeergelegenheid op locatie

Centrale ligging: vlakbij station Zevenaar

Bedrijfsverzamelgebouw nabij Didam

OC de Pelikaan voorziet in een bedrijfsverzamelgebouw voor diverse ondernemers uit de regio Didam. Wij ondersteunen uw onderneming met een groot aantal faciliteiten en creëren zo een aangename werkomgeving. Wilt u de verschillende mogelijkheden verkennen en een vrijblijvende rondleiding door ons gebouw maken? Neem dan nu contact met ons op.

lunch en koffie oc de pelikaan
OC De Pelikaan buitenkant gebouw

Geschikt voor alle type bedrijven

Ons bedrijfsverzamelgebouw is geschikt voor elke ondernemer die opzoek is naar een professionele kantoorruimte. Wij bieden ruimtes variërend van 18m² tot en met 40m². In ons pand treft u diverse bedrijven aan. Variërend van eenmanszaken tot kleine bedrijven met meerderde werknemers. Heeft u specifieke wensen voor uw werkruimte? U bent vrij om dit bij ons aan te kaarten; in overleg bespreken we vervolgens de mogelijkheden. Ontdek nu ons bedrijfsverzamelgebouw.

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders

Locatie met optimale faciliteiten

OC de Pelikaan biedt werkplekken die voorzien zijn van optimale faciliteiten. Met een individueel regelbare airco en buitenzonwering zorgt u voor een aangenaam binnenklimaat. U beschikt over snelle glasvezelinternet en u bent vrij om gebruik te maken van onze algemene koffie-, lunch- en presentatieruimte. Onze kantoorruimtes stralen professionaliteit uit, waardoor het ideaal maakt om uw klanten te ontvangen. U kunt hen verwelkomen vanaf onze eigen parkeergelegenheid op het terrein. Ontdek nu al onze faciliteiten.

 

Hoe ervaren huurders OC De Pelikaan?

4,936+ Google-reviews
Google F ster

Frank Volman

Ik huur inmiddels reeds 6 jaar in de Pelikaan, begonnen met een kleine ruimte en inmiddels een iets grotere ruimte binnen het gebouw. Prettig gebouw, fijne spreekkamer en kantine. Goede prijs kwaliteitsverhouding de huurbaas reageert adequaat en denkt goed mee met mij als huurder, Aanrader!

Google N ster

N BE

Fijne plek om te werken, mooi gebouw wordt goed onderhouden en is op loopafstand van het station.

Google E

Eco Man

Sinds 4 jaar werkzaam in de Pelikaan, mooie kantoor- en vergaderruimte erg prettig en gezellig om in te werken. De Pelikaan is een prachtig pand gelegen naast het station, zeer representatief en inspirerende werkomgeving biedt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. De gehele dag receptie aanwezig en voldoende parkeergelegenheden. Eigenaar 24/7 bereikbaar en zorgt om de 14dagen open koffie “netwerken” Gewoon super een dikke PLUS!

powered by google on white

Plan een rondleiding zonder verplichtingen

Als ondernemer wilt u uw volledige focus op uw bedrijf houden. Dit begrijpen wij maar al te goed. Wij bieden verschillende faciliteiten om uw werkweek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bent u geïnteresseerd in ons bedrijfsverzamelgebouw vlakbij Didam? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en helpen u naar de volgende stap voor uw onderneming.

oc de pelikaan leesplekken

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Tegenover het station

Ruime parkeergelegenheid

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken? Plan dan snel een bezichtiging

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)