Ervaring Loopbaanadvies

Wat kun je verwachten?

Zin in je werk. Dat is misschien wel de kortst mogelijk manier om aan te geven waar het mij als loopbaanadviseur om gaat. ‘Werk’ staat daarbij voorop. Werk hebben we nodig om in ons onderhoud te voorzien. Daarnaast is het een plek waar we ons kunnen ontwikkelen, waar we veel sociale interactie hebben en waar we in veel gevallen onze identiteit aan ontlenen.

‘Zin’ heeft te maken met zingeving. Dat heeft raakvlakken met identiteit, maar gaat dieper. Zingeving heeft te maken met het besef dat wat je doet van belang is. Van belang, voor jezelf maar ook voor je omgeving. Als deze twee, werk en zingeving, in balans zijn, dan heb je de ultieme baan te pakken. Dit lukt echt niet altijd, maar dan is het goed om te weten waar je naar toe wilt, zodat je in je werkkeuze alvast goed kunt voorsorteren.

Een loopbaan- of een re-integratietraject betekent dat er hard gewerkt gaat worden. Het is werken aan (gezond) werk. Werken aan jezelf en aan een zinvolle toekomst.

Specialisatie

Mijn specialisaties betreffen loopbaanadvies-, reïntegratie- en coachingstrajecten binnen het onderwijs, non-profit en de zakelijke dienstverlening. Daarbij heb ik ervaring in het begeleiden van mensen met psychische problemen, zoals burn-out en depressie.

Eric van der Wal
[email protected]
0616208621

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar