Ondernemerscentrum

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Ondernemerscentrum de Pelikaan

Ondernemen in het hart van de Liemers

Bent u op zoek naar een professionele kantoorruimte, met veel faciliteiten en diensten in een ondernemerscentrum? Dan bent u bij OC de Pelikaan aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor gestoffeerde kantoorruimtes vanaf 19 m². U vindt Ondernemerscentrum de Pelikaan op industrieterrein Zuidspoor aan de Ringbaan-Zuid in Zevenaar. Het ondernemerscentrum heeft ruime parkeergelegenheid en ligt recht tegenover station Zevenaar. Door de korte huurovereenkomsten en de professionele en zeer laagdrempelige opzet is OC de Pelikaan zeer geschikt voor (startende) ondernemingen met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte.

Geschiedenis: van pelikan naar Ondernemerscentrum de Pelikaan

Wat ondernemerschap betreft, heeft het pand van OC de Pelikaan een rijke historie. Van 1954 tot 1993 was het in handen van inktfabrikant Gimborn. Dit oorspronkelijk Duitse bedrijf (Emmerich, 1885) van Heinrich von Gimborn had niet alleen filialen in Nederland, maar ook in Amerika en China. Hele volksstammen zijn opgegroeid met de inkt, gum en lijm van Gimborn. Rond 1931 nam het Zwitserse Pelikan (bekend van pennen en andere kantoorbenodigdheden) het bedrijf over. Het merk Gimborn bleef wel bestaan. Na het vertrek van Gimborn kreeg het pand in 1995 een nieuwe bestemming. Het biedt nu onderdak aan diverse succesvolle ondernemingen. De naam “Pelikaan” houdt de link naar het ondernemende verleden (“Pelikan”) van ons ondernemerscentrum levend.

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Wilt u ook succesvol ondernemen?

Heeft u interesse en wilt u ondernemerscentrum De Pelikaan eens komen bekijken? U bent van harte welkom om in ons ondernemerscentrum langs te komen voor een vrijblijvende rondleiding. Neem contact met ons door te bellen naar 06 – 52 85 59 68 en plan een afspraak in. 

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders