Kantoorruimte delen regio Arnhem

Kantoorruimten vanaf 18 m²

Ruime parkeergelegenheid

Tegenover het station

Een kantoorruimte delen in de regio Arnhem

Het is ook mogelijk om een kantoorruimte te delen als u op zoek bent naar een professionele werkplaats met veel aangeboden diensten en faciliteiten in de regio Arnhem. Bij OC de Pelikaan vindt u diverse kantoorruimtes. U deelt dus een kantoorpand met meerdere bedrijven. Met gestoffeerde kantoorruimtes vanaf 19 m² vindt u ook voor kleinere bedrijven geschikte ruimtes.

Benut de ruimte goed door een kantoorruimte te delen in de regio Arnhem

Door een kantoorruimte te delen in de regio Arnhem, benut u alle ruimte op efficiënte wijze. Dit is perfect wanneer u een kleinere organisatie heeft en hiervoor geen groot kantoor wilt huren. Om het u nog eenvoudiger te maken, is er ruime parkeergelegenheid bij ons centrum aanwezig. U vindt OC de Pelikaan op industrieterrein Zuidspoor. Dit ligt aan de Ringbaan-Zuid in Zevenaar, recht tegenover het station. Perfect bereikbaar dus!

Heeft u interesse en wilt u De Pelikaan eens komen bekijken?

Martijn van Keulen
Eigenaar

Kom vrijblijvend langs voor een rondleiding

Wij werken met korte huurovereenkomsten en vinden het belangrijk dat (startende) ondernemingen met een beperkte ruimtebehoefte ons weten te vinden. Heeft u interesse om een kantoorruimte te delen met een andere organisatie in de regio Arnhem? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding zodat u goed kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Plan een afspraak om langs te komen door contact op te nemen via 06 – 52 85 59 68 of via ons contactformulier

Kantoorruimten van 18 m² tot 60 m²

Kwaliteit en gezelligheid

Gratis extra’s: beamer, vergaderruimte, kopieerapparaat

Duidelijke afspraken en korte huurovereenkomsten

24/7 de beschikking over uw kantoorruimte

Parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers

Onze huurders